Здравейте на всички
#1 Removed user 30.12.2017 14:31
Hammers
19 Posts

Здравейте приятели.След прекъсване от няколко години днес реших да се върна в играта и да я започна от начало.Може би някои от вас ме помнят.Бях дълго време Модератор във форума на играта и бях един от строгите такива :) Отбора ми е със същото име както и преди.Ако админа прецени пак бих помагал за форума както беше преди години.Весели празници на всички.Падна ми се отбор,който е доста зле,но съм решен да си го развивам лека-полека :)
Също така имах лого на отбора преди.Ако човекът който ми беше направил преди все още играе ще се радвам да ми го предостави,ако още играе.Имам някакав спомен,че Death ми беше направил логото,но не съм сигурен.

#2 VVP Geckos 30.12.2017 16:21
VVP Geckos
197 Posts
Since 26.11.2017

Здравей! Доста от старите се завърнахме, но с други имена и решихме да започнем отново играта и от нулата...(beer) Успех!

#3 Removed user 30.12.2017 16:46
Hammers
19 Posts

Благодаря Гекос.Дано със завръщането на старите играчи играта се разнообрази и стане по-интересна за всички.

#4 Death 31.12.2017 06:36
Death
547 Posts
Since 02.12.2007

<blockquote><h3>ПФК Стражите написа:</h3>Здравейте приятели.След прекъсване от няколко години днес реших да се върна в
играта и да я започна от начало.Може би някои от вас ме помнят.Бях дълго време
Модератор във форума на играта и бях един от строгите такива Отбора ми е със
същото име както и преди.Ако админа прецени пак бих помагал за форума както беше
преди години.Весели празници на всички.Падна ми се отбор,който е доста зле,но
съм решен да си го развивам лека-полека
Също така имах лого на отбора преди.Ако човекът който ми беше направил преди все
още играе ще се радвам да ми го предостави,ако още играе.Имам някакав спомен,че
Death ми беше направил логото,но не съм сигурен.</blockquote>

Пиши в тази тема ако желаеш да си модератор : http://shampioni.com/?act=forum&case=viewtopic&id=6579